О нашем сайте
"За гранью" - это интереснейший туристический портал об отдыхе в различных уголках нашей планеты. Только актуальные материалы по теме! Путешествуй с нами!

Новости туризма

Курорты и беременность: как отдохнуть правильно

7-03-2016

Поездки на курорт для беременной женщины – это, с одной стороны, возможность оздоровиться.. Подробнее

Турция радует своих гостей новыми отелями

6-09-2015

Развитие туристического бизнеса в Турции происходит стремительными темпами. Каждый год в.. Подробнее

Стамбул становится центром мировой авиа индустрии

19-08-2015

Как стало известно, генеральный директор Темель Котиль посетил Москву и также выступил.. Подробнее

» Обзоры » Інтерактивний портал Stavki.ua пропонує розглянути Фаворит

Інтерактивний портал Stavki.ua пропонує розглянути Фаворит

31-01-2022

З 2014 року представляє ставки на спортивні події та інші заходи букмекерська контора Фаворит. Детальна інформація про букмекера пропонується на незалежному сайті Stavki.ua. Для роботи букмекерська контора отримала державну ліцензію від української комісії з регулювання ігор і лотерей. Більше тисячі наземних пунктів працює по різних містах, але найбільше грають беттери на офіційному сайті. Більше мільйона активних клієнтів у букмекерської контори. Крім української ліцензії букмекер отримав дозвіл від міжнародного органу Кюрасао. Для гри необхідний смартфон або комп'ютер, скачується ігрова платформа.


Версії офіційного сайту, доступні мови


Запустити Фаворит офіційний сайт можна на будь-якому пристрої з інтернетом. Фаворит пропонує великий вибір спортивних подій прямо на першій сторінці. Сайт перекладено тільки двома мовами: російську та українську. У новинному розділі інформація публікується виключно російською мовою. Технічна підтримка відповідає трьома мовами, включаючи англійську. Багатий функціонал азартного порталу допомагає вивчати деталі в спортивних подіях, статистику, характеристику гравців. Мінусом сайту є затримка у завантаження через кількість наданої інформації. Для завантаження потрібне високошвидкісне з'єднання з інтернетом. Для мобільних девайсів розроблена більш спрощена версія, де інтерфейс та основні категорії розподілені на меню.


Щедрі пропозиції від букмекера Фаворит в бонусній лінії


Вигідна програма лояльності у букмекерської контори, в якій беруть участь зареєстровані беттери. Необхідно робити ставки від 1,05 для того, щоб отримувати бали та підвищувати статус. Чим вище статусне становище, тим більше привілеїв у букмекерській компанії. До переліку переваг входять: високі виграші в експресах, індивідуальні подарунки від менеджерів, грошова компенсація від програних ставок в лайв прогнозах. У букмекерській конторі бонусні бали можна обмінювати на матеріальні подарунки, включаючи автомобілі, туристичні поїздки, техніку. У розділах експрес дня пропонуються бонуси, видаються фрібети. В онлайн казино працюють джекпоти.


Добавление комментария
Ваше имя:
Ваш E-Mail:

Общая информация